Golíat són un trio amb la voluntat i les ganes de fer créixer i fer conèixer la seva música.

Comencen el 2009 en format duo guitarra/bateria, i d’aquesta unió en va sortir un primer àlbum cru i directe amb el títol homònim “Golíat”. El 2012, amb més experiència en directes i noves idees, publiquen “Split” amb una banda amiga, un vinil amb un EP de cada grup per cara. Després d’una aturada d’un parell d’anys, afegeixen el so del baix a la seva música, sumant un altre cervell i una nova visió al projecte. Amb aquest format, treuen a finals del 2016 l’àlbum “II”, amb una deriva diferent als anteriors i amb més experimentació. El 2019 presenten un nou EP, “Quimeres”, on condensen en quin punt musical es trobem com a grup i com a músics.

Se’ls solen adjudicar les etiquetes de post-rock, metall, indie, stoner, rock alternatiu i d’altres per l’estil. El que Golíat sap és que els agrada crear als assaigs, experimentar a l’estudi i expressar al directe.

“Hacen un rock stoner con unas melodias vocales bastante flipantes, muy pegadizas.”

-Radio 3 “Bandera Negra”


“La formació argentonina factura un contundent post-rock i metall progressiu com a carta de presentació. Imaginatives peces, amb bases contundents, guitarres inquietes i una força expressiva que esclata en composicions de llibertat creativa i descàrregues elèctriques expansives”

– X.M Enderrock


“L’elegància i energia de la foscor dels Golíat”

– Cases de la Música


“Su música se torna más y más inclasificable con el tiempo. Con una base de post-rock, post metal, rock alternativo, progresivo o indie, básicamente estos chicos se dedican a hacer lo que les sale de ahí. Y a juzgar por su magnifico y original “II”, eso que les sale tiene su gracia”.

-A.V. Science of Noise